default-image

Τη δική της μάχη δίνει η μικρή Ευαγγελία - Στυλιανή (vid)

Κρήτη
Τη δική της μάχη δίνει η μικρή Ευαγγελία - Στυλιανή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία 8χρονη από τα Χανιά, η μικρή Ευαγγελία δίνει τη δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή! Ένα μικρό κοριτσάκι που θα έπρεπε να παίζει ανέμελα! Κάντε το θαύμα σας και πάλι! Μπορεί να μείνει μαζί μας, σε αυτό το πλανήτη!

Η μικρή Ευαγγελία - Στυλιανή Καστρινάκη εδώ και περίπου δύο χρόνια μάχεται με τον καρκίνο. Το 2016 ξεκίνησε η περιπέτειά της με όγκο στον ένα νεφρό, συγκεκριμένα διαγνώστηκε επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φλεβάρη του 2016.

Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργείο στην Αθήνα, όπου της αφαιρέθηκε το ένα νεφρό και αμέσως ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

Παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις. Οι γιατροί πριν λίγο καιρό είπαν στους γονείς ότι στο πλαίσιο της θεραπείας και αντιμετώπισης δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο.

Οι γονείς πήραν την Ευαγγελία και επέστρεψαν στο σπίτι ψάχνοντας μία ελπίδα στο εξωτερικό και… την βρήκαν στο Λονδίνο.

Εκεί υπάρχει ένα κέντρο στο οποίο γίνονται πειραματικές θεραπείες, εκεί οι γιατροί δίνουν στους γονείς βάσιμες ελπίδες, ωστόσο πρέπει να προκαταβληθεί το ποσό των 380 χιλιάδων ευρώ.

«Μην την αφήσουμε...»

Αυτό είναι το μήνυμα όπου μέσω του διαδικτύου δίνεται η παρότρυνση, ώστε η οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας η οποία νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ να βοηθηθεί οικονομικά, ώστε να αντεπεξέλθει στo μεγάλο κόστος της θεραπείας και να μεταβεί στην Αγγλία.

Μετά από υποτροπή και αφού οι γιατροί έδωσαν δυσμενή πρόγνωση, οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν σε Νοσοκομείο της Αγγλίας Harley Street Clinic.

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν:

Καστρινακης Αλέκος, [email protected], τηλ 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής)

GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /

BIC: PIRBGRAA

Το video είναι από τη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πηγή: kriti24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News