default-image

Το πιο γευστικό πρωινό της πόλης στο "626" All Day Lounge

Κρήτη
Το πιο γευστικό πρωινό της πόλης στο "626" All Day Lounge

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 626 ALL DAY Lounge & City Garden, οι μυρωδιές του φρεσκοκομμένου πρωινού καφέ, των λαχταριστών pancakes με σπιτικές μαρμελάδες & αυθεντική πραλίνα και του ζυμωτού ψωμιού, μαζί με τα χρώματα του κήπου και τους ήχους της πόλης που ξυπνάει, έγιναν η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Πρωϊνό & Βrunch, η νέα απολαυστική εμπειρία…

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας έγινε απολαυστική συνήθεια στο 626 ALL DAY Lounge & City Garden. Η μεγαλύτερη ποικιλία αλμυρών & γλυκών επιλογών και τα αγαπημένα set breakfast menus καλύπτουν όλες τις διατροφικές συνήθειες & ανάγκες. Γευστικές προτάσεις που μας ταξιδεύουν από κοσμοπολίτικες κουζίνες έως το παραδοσιακό πρωινό της γιαγιάς. Αυθεντικές, αλλά και  πρωτότυπες συνταγές, βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή με ντόπια φρέσκα υλικά αγαπήθηκαν ήδη από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το νέο "Breakfast & Brunch" μενού

Snacking all day…

Η καθημερινή απολαυστική πρόταση για να συνδυάσεις τον καφέ, το ρόφημα, το χυμό, τη μπύρα ή το κρασί σου, είναι τα χειροποίητα με προζυμένιο ψωμί σάντουιτς και οι ανάλαφρες τορτίγιες του 626 ALL DAY.Δοκίμασε τα Ρrime Snacks που συνοδεύονται από δροσερές σαλάτες & τηγανητά sticks φρέσκιας πατάτας.

Δείτε το νέο "all day snacking" μενού  

Μεραμβέλλου& Ιδομενέως, δίπλα στο ξενοδοχείο Olive Green,

τ.2810 30 29 26  -  [email protected] - www.626allday.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News