default-image

Απαγωγή Μ. Λεμπιδάκη: Στα χέρια του ίδιου η απελευθέρωσή του

Κρήτη
Απαγωγή Μ. Λεμπιδάκη: Στα χέρια του ίδιου η απελευθέρωσή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε ολόκληροι μήνες αγωνίας έχουν περάσει, με τον Κρητικό επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, να κρατείται όμηρος των απαγωγέων του, με την οικογένεια και τους οικείους του να αγωνιούν όλο και πιο πολύ, καθώς, μετά τις τελευταίες επαφές του Ιουλίου έχει υπάρξει μια σιωπή αρκετών ημερών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Σύμφωνα με το newpost.gr, το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της Real News, ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει πλήρη εικόνα των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωση του κρητικού επιχειρηματία, ανέφερε ότι: «Είναι πλέον στο χέρι του ίδιου του θύματος να πείσει τους απαγωγείς του ότι πράγματι δεν υπάρχει το τεράστιο ποσό που ζητούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.»

«Είναι μαζί τους πέντε μήνες και πλέον είναι βέβαιο ότι και οι δράστες ξέρουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν. Ελπίζουμε να τους πείσει δίνοντάς τους όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις ότι η οικογένειά του είναι αδύνατον να βρει 50 εκατ. ευρώ», συνέχισε το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Σύμφωνα με τους επικεφαλής αξιωματικούς οι απαγωγείς είχαν προετοιμαστεί για μεγάλη περίοδο ομηρείας και δεύτερον ήθελαν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, αδιαφορώντας για την καθυστέρηση καταβολής των λύτρων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News