Ειδήσεις

Επιτυχία για τον Γιώργο που επιβραβεύτηκαν οι κόποι του

επιτυχία του Γιώργου αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στα Επαγγελματικά Λύκεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Γιώργο όσο και στους καθηγητές του.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο μαθητή Βρυγιωνάκη Γεώργιο από τον Άγιο Νικόλαο που φοίτησε στον τομέα Γεωπονίας του 1ου ΕΠ.Α.Λ. Ιεράπετρας και κατάφερε να εισαχθεί στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής με σειρά κατάταξης 1ος από τους εισαχθέντες των ΕΠΑΛ.

Ο Γιώργος κατάφερε να συγκεντρώσει 18.620 μόρια, μια πράγματι μεγάλη επιτυχία, και να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής!!! Ήταν η επιβράβευση της προσπάθειάς του, αφού για δύο χρόνια πηγαινοερχόταν στην Ιεράπετρα, καθώς ο τομέας Γεωπονίας υπάρχει μόνο εκεί σε όλο το Λασίθι. Η συστηματική του προσπάθεια σε συνδυασμό με την προσήλωση στο στόχο του τον βοήθησαν να πετύχει.

Η επιτυχία του Γιώργου αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στα Επαγγελματικά Λύκεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Γιώργο όσο και στους καθηγητές του.

Καλές σπουδές και καλή συνέχεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια