default-image

Κάθοδος Μητσοτάκη για τα τροχαία στην Κρήτη

Κρήτη
Κάθοδος Μητσοτάκη για τα τροχαία στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, Οδική συμπεριφορά των οδηγών της Κρήτης και οδική ασφάλεια, θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης στο Ηράκλειο, την οποία συγκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει το σχέδιο «προσέχω» της ΝΔ για την οδική ασφάλεια και με τον Πρόεδρο της ΝΔ να δεσμεύεται για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, σε γνωστό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με γαλάζια στελέχη.

Τα απανωτά θανατηφόρα τροχαία στο νησί προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έστελνε το μήνυμα «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ», τονίζοντας την ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των τροχαίων στην Κρήτη, περιγράφοντας παράλληλα την αγωνία του και ως γονέας.

Μήνυμα Κυρ. Μητσοτάκη στο Facebook

«Βέβαια οι δρόμοι και ειδικά ο Βόρειος Οδικός Άξονας είναι χάλια. Αλλά όλα αυτά δεν μπορεί να είναι δικαιολογίες για μια οδική συμπεριφορά που συχνά θυμίζει τριτοκοσμική χώρα. Η ευθύνη βαραίνει πρωτίστως όποιον κάθεται στο τιμόνι.

Ο γιός μου μόλις πήρε το δίπλωμα του. Έκατσα συνοδηγός λίγες φορές καθώς οδηγούσε στα Χανιά. Η καρδιά μου τρέμει σε κάθε βραδινή του έξοδο. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα αισθάνονται χιλιάδες γονείς που περιμένουν με αγωνία τα παιδιά τους να γυρίσουν κάθε βράδυ.

Συντοπίτες μου ξυπνήστε! Προσωπικά δεσμεύομαι ότι το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων στην Κρήτη θα είναι πρώτη προτεραιότητα».

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News