default-image

Στερνό αντίο για τα δύο παλικάρια που χάθηκαν σε τροχαία

Κρήτη
Στερνό αντίο για τα δύο παλικάρια που χάθηκαν σε τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα οδύνης οδηγούνται σήμερα στην τελευταία τους κατοικία τα δύο θύματα των φρικτών τροχαίων που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελούζο, τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα όνειρά έσβησαν τόσο νωρίς για το νεαρό παλικάρι καθώς στο ύψος του Αμπελούζου έχασε χθες τον έλεγχο του αγροτικού και λίγο αργότερα έσβησε λόγο ανακοπής στο ΠΑΓΝΗ.

Συντετριμμένη και η οικογένεια του Χρήστου Θεοδόση αποχαιρετούν τον 41χρονο άνδρα στις 15.00 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Η σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 41χρονος- που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο ύψος της παλιάς γέφυρας του Αποσελέμη- εκτυλίχθηκε σε τραγωδία. Νεκρός είναι ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο. Το λεωφορείο μετά τη σύγκρουση έπεσε σε γκρεμό βάθους δέκα μέτρων. Το κόκκινο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 41χρονος, ωστόσο, συνέχισε την "τρελή" του πορεία και συγκρούστηκε με ακόμα ένα άσπρο Ι.Χ.

Τα αλλεπάλληλα τροχαία προβληματίζουν τους Κρητικούς καθώς ήδη από τις αρχές του χρόνου 34 είναι οι νεκροί στην Κρήτη.

(Στην κεντρική φωτογραφία αριστερά ο άτυχος Μιχάλης Λαζανάκης και δεξιά ο Χρήστος Θεροδόσης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News