default-image

Μπαράζ από πυρκαγιές σε όλη την Κρήτη

Κρήτη
Μπαράζ από πυρκαγιές σε όλη την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό ήταν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Παρασκευή - ξημερώματα Σαββάτου ήταν οι Πυροσβεστικές υπηρεσίες σε όλη την Κρήτη.

Πυρκαγιά που ξέσπασε στις 23:32 το βράδυ της Παρασκευής στα Άνω Μούλια προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο, που βρίσκεται στον δήμο Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου, 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Η φωτιά έσβησε αφού πρώτα έκανε στάχτη 5 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΣΙΤΕΣ

Παράλληλα, στο Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά ξέσπασε φωτιά σε τροχόσπιτο. Ήταν περίπου 3:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν 2 οχήματα με 5 άντρες. Το τροχόσπιτο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς δεν κινδύνεψαν άνθρωποι.

Επίσης, άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά που ξέσπασε στην πλατεία Δασκαλογιάννη της Ιεράπετρας στις 2:10 τα ξημερώματα. Δύο πυροσβεστικά οχήματα και 4 υπάλληλοι κατάφεραν σβήσουν άμεσα τη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Το φορτηγό υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές αλλά η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών είχε ως αποτέλεσμα να μην επεκταθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News