default-image

Τι λέει ο Ντάνος για τη "χρυσή" πρόταση 600.000 ευρώ;

Life
Τι λέει ο Ντάνος για τη "χρυσή" πρόταση 600.000 ευρώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος που απάντησε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες για πρόταση να διαφημίσει προϊόντα αντί 600.000 ευρώ.

Σου πρότεινε όντως η Ελένη Μενεγάκη να συνεργαστείς μαζί της τη νέα σεζόν;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω συμφωνήσει μέχρι σήμερα με καμία εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Ούτε με την κυρία Μενεγάκη. Είμαι στη διαδικασία αυτή τη στιγμή που μαζί με τους συνεργάτες μου, φιλτράρουμε τις προτάσεις  και αναλόγως θα πράξουμε.

Αν τη συναντούσες από κοντά, θα της μιλούσες στον πληθυντικό;

Δεν δείχνεις το σεβασμό σου σε μια γυναίκα μιλώντας της στον πληθυντικό. Αν τη γνώριζα από κοντά και μου έδινε την άδεια να χρησιμοποιήσω τον ενικό θα το έκανα και θα την έλεγα "Ελένη". Όχι μόνο την "Ελένη", αλλά κάθε "κυρία Μενεγάκη".

Ισχύει ότι σου πρότειναν από γαλακτοκομική εταιρεία να διαφημίσεις τα προϊόντα τους αντί 600.000 ευρώ;

Ούτε αυτό ισχύει. Δεν ξέρω γιατί τα λένε και τα γράφουν όλα αυτά. Στόχος για μένα δεν είναι μόνο τα λεφτά. Πρώτα κοιτάω αν μου ταιριάζει κάτι και αν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε αυτό. Προσωπικά θέλω τα λεφτά που μου δίνουν να τα παίρνω γιατί τα αξίζω. Και για να σε προλάβω, ούτε πρόταση να είμαι ο επόμενος παρουσιαστής του Survivor είχα.

Πηγή: zappit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News