default-image

Θρήνος για το Γιάννη και τη Στέλλα που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Κρήτη
Θρήνος για το Γιάννη και τη Στέλλα που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ και ανατριχίλα όχι μόνο στα Χανιά και στην Κρήτη, αλλά σε όλο το πανελλήνιο, έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 χθες το πρωί στην περιοχή των Κουνουπιδιανών στα Χανιά, περίπου εκατό μέτρα το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Θύματα δύο νέα παιδιά. Δύο φοιτητές: ο μόλις 19 χρονών Γιάννης και η 20χρονη Στέλλα, το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε τόσο πρόωρα και ξαφνικά, όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο που έπεσε πάνω τους ενώ έκαναν πεζή βόλτα με το σκύλο τους. Οι νέοι βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ το αυτοκίνητο που τους παρέσυρε συνέχισε την "τρελή" πορεία του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένη μηχανή.

Και τα δύο άτυχα παιδιά, η 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο 19χρονος, είχαν καταγωγή από την Αθήνα. Ωστόσο ο χαμός των δύο αυτών αθώων παιδιών, που έγιναν θυσία στο βωμό της ασφάλτου, δεν αποτελούσε το μόνο τροχαίο χθες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας σημειώθηκαν άλλα τρία τροχαία, με - ευτυχώς - ελαφριούς τραυματισμούς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 20ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τι λέει ο  πατέρας του 19χρονου Γιάννη

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που παρέσυρε τα δύο παιδιά και κινείτο στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο, κατά την επίσημη ενημέρωση είναι ένας 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, στο ίδιο ρεύμα με τους δύο νέους. Έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο τα δύο παιδιά και ο σκύλος. Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά ήταν πια πολύ αργά, με τη μοίρα να παίζει το πιο άσχημο παιχνίδι στην 20χρονη Στέλλα και στο 19χρονο φίλο της, Γιάννη. Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει ότι η πρωινή τους βόλτα κατέληξε σε αυτή την τραγωδία...

Σύμφωνα με καθηγητές της 20χρονης, που μιλούν στο protothema.gr, η Στέλλα είχε όνειρα για τη ζωή. Ήθελε πολύ να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο, στο Τμήμα της Αρχιτεκτονικής, και θα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής. Όμως το πτυχίο της δε θα το πάρει ποτέ, αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη, με τις ώρες για τους γονείς των δύο παιδιών να είναι δύσκολες και μαρτυρικές.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη, ψελλίζοντας σε επικοινωνία με το protothema.gr, εξήγησε πως οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες για την οικογένειά του. Ο γιος του είχε φύγει από την Αθήνα για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη. Λίγες ώρες μετά, ο τραγικός πατέρας ενημερωνόταν από την Τροχαία Χανίων για το περιστατικό...

Συνελήφθη 20χρονος

Ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός, που αμέσως συνελήφθη ως ύποπτος για τη διάπραξη του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά, οδηγείται στον εισαγγελέα. Ήδη του έχουν πάρει δείγμα αίματος, προκειμένου να αποδειχθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, ενώ τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News