default-image

Ηχηρή απάντηση Κουτεντάκη προς ΕΠΟ!

Ποδόσφαιρο
Ηχηρή απάντηση Κουτεντάκη προς ΕΠΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γραμματέας του ΟΦΗ '94, Γιάννης Κουτεντάκης, μέσω δήλωσης απαντά στην ΕΠΟ για την ανακοίνωση περί αναστολής ιδιότητας μέλους του σωματείου και αναφέρει ότι η προσφυγή θα αποσυρθεί μόνο αν η ΕΠΟ διαγράψει τα χρέη των σωματείων όλης της Ελλάδας!

"Κύριοι της ΕΠΟ

Εγώ, ο γραμματέας του ΟΦΗ '94, Ιωάννης Κουτεντάκης, που μαζί με τον πρόεδρο Ιωάννη Φασομυτάκη είμαστε οι μοναδικοί χρηματοδότες του σωματείου μας, με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωσή σας περί αναστολής μέλους του σωματείου μας και έχω να σας δηλώσω τα κάτωθι:

Δεν έχω να σας δίνω ούτε ένα ευρώ, που θα στερώ από την οικογένειά μου και από το σωματείο το οποίο υπηρετώ, για να πληρώνεστε τους παχυλούς μισθούς των 10, 12 και 16.000 ευρώ το μήνα.

Βάση προηγούμενης απόφασή σας δεν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να μεταγράψω ή να αποδεσμεύσω ποδοσφαιριστή ή να εκδώσω νέο δελτίο, κι όλα αυτά για χρέη προς την ΕΠΟ, πιθανόν νομικά διαγραμμένα, τα οποία δημιουργήθηκαν πριν το 2003 από προηγούμενες διοικήσεις.

Λοιπόν κύριοι, είμαστε ήδη διαγραμμένοι, μην μας απειλείται. Πέσατε στην παγίδα των δικών σας νόμων και αποφάσεων.

Η προσφυγή μας στα δικαστήρια κατά των εκλογών της ΕΠΟ δεν στερείται νομιμότητας. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το καταστατικό σας, «….η Ε.Π.Ο. είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου που διέπεται από τους κανόνες της ελληνικής έννομης τάξης». Για περισσότερες πληροφορίες, λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε στο καταστατικό της ΕΠΟ που ψηφίσατε.

Στο δια ταύτα, η προσφυγή μπορεί και μόνο να αποσυρθεί, εφόσον διαγράψετε τα χρέη των σωματείων όλης της Ελλάδας μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 9 το πρωί, για να σταματήσει η ομηρία των σωματείων από διορισμένα άτομα, που καταστρέφουν το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής

Ο έχων μηδέν ευρώ να πληρώνει τους μισθούς σας

Γραμματέας ΟΦΗ '94

Ιωάννης Κουτεντάκης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News