default-image

Δηλητηριάστηκε το αίμα ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φωτιές

Δηλητηριάστηκε το αίμα ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φωτιές

Τη μάχη που δίνει καθημερινά ένας ρεπόρτερ ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στο δρόμο εξέφρασε η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη η οποία κάλυπτε τις μεγάλες φωτιές των τελευταίων ημερών στην Αττική.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους φίλους της στο facebook ότι το αίμα της δηλητηριάστηκε από καπνό έπειτα από τη μάχη που έδινε για να μεταδώσει στους δέκτες των τηλεθεατών τα πύρινα μέτωπα που έκαναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα.

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγα μου ... Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου ... Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό κ παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμονία μου .. Τώρα μάσκες, κορτιζόνη, αντιβίωση κ αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε "αλήτη" έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό, έναν φωτογράφο ... Ξέρεις η εικόνα η φωτογραφία η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ ... Αλλά από κάποιον εργαζόμενο ... Άνθρωπο ...Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά ... Life is life

ΥΓ λόγω μάσκας κ προβληματικής φωνής μόνο μνμ παιδιά ... Μη σας τρομάζω είμαι καλά»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News