default-image

Επιτέθηκε μαινόμενος σε 31χρονη και την τραυμάτισε

Κρήτη
Επιτέθηκε μαινόμενος σε 31χρονη και την τραυμάτισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άσχημη κατάληξη είχε επεισόδιο στα Χανιά καθώς 44χρονος επιτέθηκε στην 31χρονη σύντροφό του στο Κολυμπάρι Χανίων.

Παραμένει άγνωστο αν το ζευγάρι διαπληκτίστηκε, ωστόσο ο μαινόμενος επιτέθηκε στην Ουκρανή σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο και την τραυμάτισε.

Τα τραύματα της 31χρονης αντιμετωπίστηκαν και ευτυχώς η ζωή της βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης του περιστατικού συνελήφθη, ενώ μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο δράστης φαίνεται να αντιστάθηκε σθεναρά.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ουκρανίας.

Ειδικότερα, ο 44χρονος κατηγορείται ότι σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα, τραυμάτισε την 31χρονη, για μεταξύ τους διαφορές, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνέλαβαν τον 44χρονο, ο οποίος κατά το χρόνο της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά.

Η 31χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News