default-image

Ο έρωτας οδήγησε 44χρόνο δραπέτη… πίσω στο κελί

Κρήτη
Ο έρωτας οδήγησε 44χρόνο δραπέτη… πίσω στο κελί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έσκασε από φυλακή της Κρήτης τον περασμένο Μάρτιο και συνέχιζε απτόητος τις παρανομίες... Όμως ο έρωτας τού έκοψε τα φτερά και τον οδήγησε ξανά στα χέρια των αστυνομικών Αρχών.

Αυτή τη φορά όμως συνελήφθη και η φίλη του με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς τον έκρυβε στο σπίτι της εδώ και πέντε μήνες! Έτσι ως δραπέτης δεν πρόλαβε να χαρεί και πολύ την ελευθερία του, καθώς βρέθηκε και πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής...

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΡΗΚΑΝ ΔΡΑΠΕΤΗ, 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ

Ο λόγος για έναν 44χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που δεν είχε επιστρέψει στις φυλακές Αγιάς των Χανίων από την περασμένη άνοιξη και το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σε έρευνα ανδρών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθη μαζί με τη 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, η οποία τον... φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Ο 44χρονος βρισκόταν στη φυλακή βαρυνόμενος με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και πέντε μήνες. Η ερωτική όμως σχέση που φαίνεται να διατηρούσε με μια Βουλγάρα τον... "πρόδωσε", με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των Αρχών!

Η έρευνα που οδήγησε στα ίχνη του έγινε σε σπίτι στην Αμμουδάρα όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο δραπέτης μαζί με τη 41χρονη φίλη του από τη Βουλγαρία, ενώ και η τελευταία συνελήφθη.

Πιο αναλυτικά, τα μεσάνυχτα της Κυριακής αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο 44χρονο και τη 41χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου ο άνδρας επέδειξε πλαστά έγγραφα Αρχών Αλβανίας. Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε αποδράσει στις 6 Μαρτίου από κατάστημα κράτησης της Κρήτης, ενώ η 41χρονη αλλοδαπή τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Ο 44χρονος δραπέτευσε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς στα Χανιά τον περασμένο Μάρτιο, όταν μαζί με άλλους κρατούμενους οδηγήθηκαν για να εργαστούν στα χωράφια των φυλακών και εκείνος απλώς... το έσκασε και δεν ξαναγύρισε στο κατάστημα. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 44χρονος συνελήφθη για πλαστογραφία πιστοποιητικών και η 41χρονη για υπόθαλψη εγκληματία».

Κατά πληροφορίες ο 44χρονος συνελήφθη επιδεικνύοντας πλαστά πιστοποιητικά στους ελέγχους του αεροδρομίου Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκη", ενώ ετοιμαζόταν να αφήσει την Κρήτη πίσω του και να φύγει με πτήση από το νησί. Ωστόσο, κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε η πλαστότητα των στοιχείων και αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για το δραπέτη της Αγιάς από τα Χανιά.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με το 44χρονο μετά από τη σύλληψή του να επιστρέφει ξανά πίσω στα κάγκελα της φυλακής για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News