default-image

Παπαδόπουλος: "Βγάλαμε ξανά πράγματα που δουλεύουμε"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Βγάλαμε ξανά πράγματα που δουλεύουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάθεση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και στο τρίτο φιλικό που έγινε στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Κισσαμικό, άφησε ικανοποιημένο το Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου στάθηκε στην κατοχή της μπάλας, ενώ τόνισε ότι με το χρόνο θα έρθει και η μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την απόδοση των παιδιών. Αν είχαμε στατιστικά θα διαπιστώναμε ότι είχαμε κατοχή μπάλας 70%-75%. Βγάλαμε κάποιες φάσεις που δουλεύουμε πάνω στην προπόνηση, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό που μας λείπει είναι το παραπάνω γκολ για να τελειώνουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια, αυτό είναι κάτι που θα έρθει σιγά-σιγά».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης είδε θετικά στοιχεία στο νεανικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ανέφερε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ανάλογα με τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, βγάλαμε κάποια θετικά στοιχεία. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα, όπως ο ΟΦΗ και είδαμε αρκετά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα καλό επίπεδο, σύμφωνα με αυτά που ζητήσαμε. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και αυτό μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές, ενώ τα φιλικά γίνονται για να διακρίνουμε και τις αδυναμίες. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News