default-image

Τζώρτζογλου: "Δεν δέχομαι εξαπάτηση και κοροϊδία"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: "Δεν δέχομαι εξαπάτηση και κοροϊδία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τους λόγους που τον ώθησαν στην προσφυγή κατά των εκλογών ΕΠΟ μίλησε ο Νίκος Τζώρτζογλου, κάνοντας ευθεία επίθεση σε Κοντονή, Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Επιτροπή Εξομάλυνσης και τονίζοντας ότι ήταν χρέος του απέναντι σε μεγάλη μερίδα αγνών συναδέλφων προέδρων Ενώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ>>: Στον αέρα οι εκλογές της ΕΠΟ από προσφυγή Τζώρτζογλου, Βοζικάκη και σωματείων ΕΠΣΗ!

Η δήλωση του Νίκου Τζώρτζογλου:

"Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου αλλά κυρίως ως άνθρωπος που διατηρώ στο ακέραιο την αξιοπρέπεια, την τιμή, την υπερηφάνεια και την μπέσα, δεν επιτρέπω σε κανέναν Κοντονή, σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ, σε καμία επιτροπή τάχα μου εξομάλυνσης, αυτών των χρυσοπληρωμένων με μισθούς 10, 12 και 16.000 ευρώ το μήνα, συνεπικουρούμενοι όλοι αυτοί με ελάχιστους σε ποσότητα και ποιότητα παράγοντες, εντός και εκτός συνόρων, να με εξαπατούν, να με κοροϊδεύουν και να μου επιβάλλουν ετσιθελικά το δικό τους σταλινικό πνεύμα δικαίου.

Εκτός αυτού αισθάνομαι χρέος απέναντι στη μεγάλη μερίδα των αγνών συναδέλφων προέδρων, που λόγω αυτής της εξαπάτησης και κοροϊδίας στο θέμα, να υφίστανται την ποινή της αποβολής από το ποδόσφαιρο και την δημόσια διαπόμπευση πριν καν αποφασίσει η δικαιοσύνη αν είναι ή όχι ένοχοι.

Η υπόδουλη στην κυβέρνηση Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ κατάφερε να διαλύσει το νομικό καθεστώς της χώρας και να παραδώσει την αυτονομία και ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου βορά στις διαθέσεις της κυβέρνησης και του Κοντονή.

Όλοι οι εκπρόσωποι των Ενώσεων και των ΠΑΕ αλλά και τα Μ.Μ.Ε. που ήταν παρόντες στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου άκουσαν τι ψηφίστηκε αλλά προηγουμένως και τι ειπώθηκε από FIFA, UEFA και ΠΔΕ της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφύγουμε την πιθανότητα GREXIT για το επίμαχο θέμα του Παραρτήματος Α του καταστατικού που αναφέρεται στα κωλύματα παραγόντων.  

Άλλωστε τα πρακτικά υπάρχουν και αποδεικνύουν και αρκετές παρατυπίες ακόμα που καθιστούν άκυρο το καταστατικό..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News