default-image

Γιατί "χτύπησε" συναγερμός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου;

Κρήτη
Γιατί "χτύπησε" συναγερμός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο νοσοκομείο των… «παθών», δηλαδή το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου ο συναγερμός άρχισε να χτυπά προκαλώντας ανησυχία σε όσους βρίσκονταν εκεί, «ήρθε» η ανακοίνωση για να καθησυχάσει πως όλα είναι καλά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου και του Κέντρου Υγείας Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου Συστήματος Πυρανίχνευσης της Παλαιάς Πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και διενεργούνται δοκιμαστικοί έλεγχοι της λειτουργείας του.

Αυτό σημαίνει ότι τυχόν ενεργοποιήσεις του συστήματος συναγερμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν αποτελούν λόγο ανησυχίας.

«Επιπλέον, παρακαλούμε το προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες του νοσοκομείου να εφαρμόζουν -ως οφείλουν- με απόλυτη συνέπεια το νόμο περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου (εσωτερικούς και εξωτερικούς) καθώς -εκτός από τις προβλεπόμενες κυρώσεις- το νέο σύστημα πυρανίχνευσης είναι πολύ ευαίσθητο και ενεργοποιείται σε κάθε περίπτωση διασποράς καπνού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News