Ειδήσεις

Δεν ξέρουν τα παιδιά ότι πνίγηκαν οι γονείς τους

Τι λένε οι συγγενείς των δύο αδικοχαμένων νέων για την τραγωδία

Η ασύλληπτη τραγωδία του Βενιζέλου και Κατερίνας που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά στην παραλία του Γεροποτάμου Ρεθύμνου, κάνει το γύρο της χώρας. Πρόκειται για δραματική υπόθεση που δεν χωρά ανθρώπου νους.

Σύμφωνα με συγγενείς των δύο αδικοχαμένων νέων που μιλούν στο protothema.gr τα παιδιά είναι σοκαρισμέναν ωστόσο δεν γνωρίζουν ακόμα για το θάνατο των γονιών τους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

>>ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

"Δεν ξέρουμε πώς θα το μάθουν τα παιδιά"

«Tα παιδάκια της Κατερίνας μας δεν γνωρίζουν ότι η μαμά τους πέθανε. Γνωρίζουν ότι είναι στο νοσοκομείο  σε άσχημη κατάσταση. Δεν έχουμε το κουράγιο να τους πούμε ότι η μαμά τους πέθανε, περιμένουμε τους ψυχολόγους να μας πουν τι να κάνουμε γιατί δεν μας έχει ξανασυμβεί τέτοιο κακό», λέει στο protothema.gr συγγενής της Κατερίνας και προσθέτει: «Φαντάζομαι πως ούτε τα παιδιά του Βενιζέλου πρέπει να γνωρίζουν για το θάνατο του πατέρα τους. Ο άνθρωπος έκανε παρέα με την Κατερίνα μας και γνώριζα λίγα πράγματα για αυτόν. Το βράδυ της Τρίτης είχαν πάρει τα παιδιά μαζί τους για μπάνιο. Την ώρα που που κολυμπούσε το αγοράκι της Κατερίνας με το κοριτσάκι του Βενιζέλου μέσα στη θάλασσα, τα είδαν να πνίγονται και έτρεξαν να τα σώσουν οι γονείς τους. Είδε το γιο της να πνίγεται η Κατερίνα και έτρεξε αμέσως. Οι γονείς της είναι συντετριμένοι οι άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά, πώς θα το μάθουν τα παιδιά».

Συγγενής του Βενιζέλου Στρατάκη μιλά στο protothema.gr για τον άδικο χαμό των δύο νέων: «Ο Βενιζέλος είχε σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του, πολλά χρόνια τώρα τον ταλαιπωρούσε το πόδι του και για αυτό ο άνθρωπος θα πρέπει να δυσκολεύτηκε πολύ εκείνη την ώρα για να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, δεν άντεξε και πνίγηκε».

Σχόλια