default-image

Θρήνος για τους γονείς, πνίγηκαν μπροστά στα παιδιά που έσωσαν

Κρήτη
Θρήνος για τους γονείς, πνίγηκαν μπροστά στα παιδιά που έσωσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατέλειωτος θρήνος και βαρύ πένθος για τους συγγενείς δύο νεαρών ανθρώπων, του Βενιζέλου και της Κατερίνας, που πνίγηκαν ανήμερα της Παναγίας μπροστά στα παιδιά τους τα οποία κατάφεραν να σώσουν μέσα από την φουρτουνιασμένη θάλασσα στο Γεροπόταμο Ρεθύμνου.

Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 35χρονος άνδρας και η 37χρονη γυναίκα -που πήγαν ο καθένας με τα δύο παιδιά του  στη θάλασσα- δεν θα επέστρεφαν ποτέ ζωντανοί στο σπίτι, ενώ και τα παιδιά έζησαν μια εφιαλτική περιπέτεια αφού σώθηκαν μεν από τον πνιγμό αλλά έχασαν τόσο άδικα τους γονείς τους.

Μάλιστα η οικογένεια του Βενιζέλου ντύνεται και πάλι στα μαύρα αφού πριν λίγο καιρό χάθηκε και ο αδερφός του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σήμερα η κηδεία του Βενιζέλου και αύριο της Κατερίνας

Σήμερα, στη Ροδιά Ηρακλείου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αδικοχαμένου Βενιζέλου, και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις 6:00 το απόγευμα.

Ενώ, το «τελευταίο αντίο» θα πουν αύριο στις 10:00 το πρωί συγγενείς και φίλοι στην Κατερίνα, της οποίας η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες.

Μηνύματα που συγκλονίζουν

Τα μηνύματα που αναρτούν στο διαδίκτυο συντετριμμένοι φίλοι των δύο νέων ανθρώπων που χάθηκαν, προκαλούν πόνο και θλίψη. Δημιουργούν έναν «κόμπο» στο λαιμό για τον 35χρονη και την 37χρονη που πήγαν για τη μοιραία βουτιά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Η ανείπωτη τραγωδία

Υπενθυμίζεται ότι η ανείπωτη τραγωδία -όπως έγραψε τα μεσάνυχτα το neakriti.gr- εκτυλίχθηκε νωρίς το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όπου τέσσερα ανήλικα παιδιά είδαν να πνίγονται στη θάλασσα ο πατέρας και η μητέρα τους.

Πρόκειται για γονείς από το Ηράκλειο που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευαν από τα κύματα της θάλασσας βυθίζοντας δύο οικογένειες στο πένθος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News