default-image

Οργή για οδηγό τουριστικού λεωφορείου που δέχτηκε μπουνιές (video)

Κρήτη
Οργή για οδηγό τουριστικού λεωφορείου που δέχτηκε μπουνιές (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου που έζησε τo μεροκάματο τρόμου αφού όπως καταγγέλλεται οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση οδηγού. Κι ενώ ο οδηγός προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτεια και τα τραύματα που προκάλεσαν οι μπουνιές, για τους συναδέλφους του η οργή «ξεχειλίζει» αφού δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που αντιμετωπίζουν και οι φασαρίες είναι στην ημερήσια διάταξη.

Μετά τη γιορτή της Παναγίας θα διαφανεί εάν ο οδηγός που κατηγορείται για την επίθεση εντοπίστηκε και αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση, αφού συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του ΙΧ.

Mάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ.Βοργιά, αντιδρώντας αστραπιαία μετά την πράξη του ο δράστης,εγκατέλειψε το ΙΧ και έφυγε πεζός. Το θύμα της επίθεσης δεν αποκλείεται από την πλευρά του να καταθέσει μήνυση.

Δείτε τις δηλώσεις

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Συνεχείς οι επιθέσεις

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Ηρακλείου κ.Σεραφειμίδης στο neakriti.gr «ο οδηγός είναι ψυχολογικά ράκος αφού δεν γίνεται να βγάζει το μεροκάματό του και να καταλήγει στο νοσοκομείο. Τις προηγούμενες μέρες καταστηματάρχης έπιασε από λαιμό οδηγό στα Μάλια και πέρυσι επιτέθηκαν με κατσαβίδι σε οδηγό στην Πελαγία. Όλα αυτά επειδή όταν κατέβαζαν κόσμο από το λεωφορείο, προκαλούσαν ταλαιπωρία και αναμονή. Εμείς φταίμε;».

«Φωνάζουν» για τις ελλιπείς στάσεις λεωφορείων

Για το θέμα υπάρχουν οργισμένες αντιδράσεις αφού επανειλημμένα οι οδηγοί έχουν επισημάνει τα προβλήματα, τις ελλιπείς στάσεις λεωφορείων σε τουριστικές περιοχές και τη χαοτική στάση στο αεροδρόμιο. Τίποτα όμως δεν άλλαξε, όπως λένε.

Σύμφωνα με τον κ.Σεραφειμίδη «παρά τις συνεχείς υποσχέσεις δεν έχει αλλάξει τίποτα στις τουριστικές περιοχές. Οι καταστηματάρχες και οι θαμώνες με το δίκιο τους δεν θέλουν να ξεφορτώνει το λεωφορείο μπροστά στα μαγαζιά τους και οι οδηγοί εκνευρίζονται και φωνάζουν. Δεν μπορούμε όμως να πράξουμε διαφορετικά, εκτός αν σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους τουρίστες εν μέσω της σεζόν. Θα πρέπει οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις».

Οι οδηγοί θα συναντηθούν την Τετάρτη 16/08 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αναζητώντας λύσεις.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News