default-image

Ισχυρά μελτέμια "περιμένουν" την Κρήτη στην... επόμενη γωνία

Κρήτη
Ισχυρά μελτέμια "περιμένουν" την Κρήτη στην... επόμενη γωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σε όλη την Ελλάδα με τις θερμοκρασίες να υποχωρούν, τους ανέμους όμως να πνέουν ισχυροί με αποτέλεσμα η θάλασσα να είναι κατάλληλη μόνο για τους… καλούς κολυμβητές.

Οι θερμοκρασίες θα «πέσουν» σε όλη τη χώρα αλλά και στην Κρήτη, αφού οι Κρητικοί δε θα… δουν πολύ ζεστές μέρες. Όχι τουλάχιστον τόσο ζεστές όσο θα περίμενε κανείς εν μέσω Αυγούστου.

Σύμφωνα με το meteo.gr:

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τη θερμοκρασία ωστόσο να φτάνει μέχρι τους 29 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ.

Στις 16 Αυγούστου δε θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 28 με 30 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ.

Με λίγα σύννεφα θα είναι η μέρα του Δεκαπενταύγουστου για τους Ρεθυμνιώτες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 έως 4 μποφόρ.

Την επόμενη μέρα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, ο υδράργυρος για το Ρέθυμνο θα αγγίξει τους 29 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται την Τρίτη στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 3 μποφόρ. Στους 30 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Δε θα αλλάξει όμως ο καιρός και την Τετάρτη αφού θα έχει και πάλι ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς κελσίου.

Άγιος Νικόλαος

Ηλιοφάνεια αναμένεται και στον Άγιο Νικόλαο τη μέρα του Δεκαπενταύγουστου με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ. Στους 30 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία.

Το σκηνικό δε θα αλλάξει και την Τετάρτη 16 Αυγούστου αφού ο υδράργυρος θα φτάσει μόνο μέχρι τους 30 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 έως 6 μποφόρ.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News