default-image

Tι θα κάνει ο Ντάνος τις 100.000 ευρώ;

Life
Tι θα κάνει ο Ντάνος τις 100.000 ευρώ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο, με τον Ντάνο να αγωνίζεται λυσσαλέα στους στίβους μάχης ή να βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας περήφανος τη λεία του. Πέντε μήνες ήταν αυτοί. «Σου φαίνεται περίεργο ε;» λέει χαμογελώντας ενώ ανταλλάσσουμε μια δυνατή χειραψία.

 «Ο κόσμος που με συναντά στον δρόμο είναι σαν να με ξέρει. Με φωνάζουν με τ' όνομά μου» αναφέρει στο protothema.gr.

"Το έπαθλο δεν είναι τα λεφτά, αλλά η αγάπη που εισπράττω"

Γιατί πιστεύει ότι όλος αυτός ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί του; Πώς εξηγεί το γεγονός ότι επικρατούσε παροξυσμός στα social media για εκείνον και οι τηλεθεατές τον αποθέωναν; «Εγώ λέω ότι το έπαθλο του "Survivor" δεν είναι τα 100.000 ευρώ, αλλά η αγάπη που εισπράττω. Την αισθάνομαι καθημερινά αυτή την αγάπη. Πιστεύω ότι ο κόσμος ταυτίστηκε μαζί μου, γιατί εκτίμησε, απ' ό,τι μου λένε, το ήθος και την αυθεντικότητά μου. Γιατί στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου. Το "Survivor" για μένα όμως είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.

"Έπαιξα με τις αντοχές μου"

Είναι ένα πολύ καλό σωματικό και ψυχολογικό τεστ. Εγώ έπαιξα με τις αντοχές μου και πίστεψα στον εαυτό μου. Ηθελα πολύ να φτάσω στο τέλος. Οχι απαραίτητα να κερδίσω, αλλά να επιβιώσω μέχρι το τέλος. Ηθελα να επιβιώσω και να φτάσω στο τέλος. Ηθικά, είχα ανάγκη αυτή τη νίκη. Εμείς νομίζαμε ότι είχαμε μία κάμερα μπροστά μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είχε πολλές "κάμερες" στραμμένες επάνω μας. Ετσι, οι τηλεθεατές είχαν σφαιρική αντίληψη για τα όσα συνέβαιναν στο παιχνίδι και αλάνθαστο κριτήριο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντάνος δεν πάλευε μόνος στον Αγιο Δομίνικο. Είχε στο πλευρό του την πλειοψηφία των τηλεθεατών που «τιμωρούσε» όποιον τα έβαζε μαζί του ή τον έκανε στην άκρη. «Ισχύει. Ο κόσμος θέλησε να με υπερασπιστεί και δεν είχε άλλον τρόπο να το κάνει εκτός από το να με ψηφίσει για να παραμείνω στο παιχνίδι. Βγαίνοντας όμως από το "Survivor", είδα ότι παίκτες με τους οποίους είχα προβλήματα επικοινωνίας δέχτηκαν bullying. Είμαι κατά του bullying. Κατανοώ ότι είναι μια διέξοδος να ξεσπάσει κάποιος και να εκτονωθεί εξαιτίας των δυσκολιών που όλοι βιώνουμε σήμερα. Αλλά σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να υφίσταται bullying. Προσωπικά όταν δέχτηκα ένα είδος bullying, απομόνωσης στο παιχνίδι, το αντιμετώπισα μόνος μου νιώθοντας τη στήριξη του κόσμου. Προσπάθησαν ορισμένοι να με απομακρύνουν από το σύνολο. Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα.

"Δεν μπήκα στο "Survivor" μόνο για τα 100.000 ευρώ"

"Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο "Survivor" μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένειά μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά. Για μένα το παιχνίδι ήταν μια ζαριά. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ηταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το "Survivor" δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα».

Πολλοί αναρωτιούνται πώς θα αξιοποιήσει το έπαθλο του «Survivor». «Κάτσε να το πάρουμε! (γελάει). Είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Πάντως θα προσπαθήσω να το αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο για να στηρίξω τους δικούς μου ανθρώπους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News