default-image

Βρέθηκε ο αγνοούμενος άντρας στο Βαρνάβα-Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Βρέθηκε ο αγνοούμενος άντρας στο Βαρνάβα-Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Βρέθηκε τελικά ο άνθρωπος που αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής στη μεγάλη φωτιά σε Κάλαμο-Βαρνάβα.

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και γράφει το thetoc, η πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Χαραλαμπία Ασημακοπούλου, ο κ. Παπαγιαννίδης, οποίος δεν έχει έρθει σε επαφή με τους οικείους του τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΛΑΜΟΣ - ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ

Οι συγγενείς του λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης που επικράτησε όλη τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες ανησύχησαν και έκαναν έκκληση προς όλους να ενημερώσουν εάν έχουν κάποια πληροφορία.

Η κατάσταση που επικρατεί τώρα στην πυρκαγιά Κάλαμου - Βαρνάβα

Μάχη για να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα στην παραλία του Βαρνάβα και να μην επεκταθεί προς το Γραμματικό, δίνουν αυτή την στιγμή, όλες οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις στο μέτωπο αυτό της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται από την Κυριακή στην Ανατολική Αττική.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαραθώνα, Αδάμ Μεγαπάνος, η πυρκαγιά έχει μέτωπο 25 χιλιομέτρων, εξακολουθεί και είναι ανεξέλεγκτη και μαίνεται σε περιοχή δύσβατη, με πολύ πυκνό δάσος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο είναι σ' εξέλιξη η εκκένωση δύο στρατοπέδων στην περιοχή τόσο από το προσωπικό τους όσο και από τα πυρομαχικά που είναι αποθηκευμένα καθώς και δυο κατασκηνώσεων.

Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχει ο δήμος Μαραθώνα, με όλα τα οχήματα που διαθέτει (υδροφόρες ,εκσκαπτικά κ.α).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News