default-image

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο πιο τουριστικό σημείο της Κρήτης

Κρήτη
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο πιο τουριστικό σημείο της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ταλαιπωρίας για γερά νεύρα κατέγραψε οδηγός, που  χρειάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ, 25 λεπτά για να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται στο πιο τουριστικό σημείο της Κρήτης, εξοργίζει τακτικά Έλληνες και ξένους οδηγούς, με την ουρά που δημιουργείται να φτάνει μέσα στη Χερσόνησο μέχρι και το 1,5 χλμ.

Το σκηνικό που επικρατεί δημιουργεί το χάος στην πιο τουριστική περιοχή του νησιού.

Λεωφορεία σταματούν στη μέση του δρόμου για την αποβίβαση των ξένων επισκεπτών σε ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό κομφούζιο που δημιουργείται την ώρα αυτή αιχμής να είναι για γερά νεύρα και για οδηγούς με απίστευτη υπομονή.

Το βίντεο οδηγού αδιάψευστος μάρτυρας…

Αγανακτισμένος έχει κατέβει από το όχημα του και διαπιστώνει πως έχει δημιουργηθεί ουρά περίπου 1,5 χιλιομέτρου, ενώ όπως είπε χρειάστηκε 25 ολόκληρα λεπτά να διασχίσει τη Χερσόνησο.

Για κατάσταση που δημιουργείται εξαιτίας της αποβίβασης των επισκεπτών από τα λεωφορεία και τις φορτοεκφορτώσεις των καταστημάτων κάνει λόγο ο Γ. Μαστοράκης, που τονίζει πως δημοτική αστυνομία και  Τροχαία παρεμβαίνουν για την αποσυμφόρηση της κατάστασης, διαπιστώνοντας παράλληλα εκατοντάδες πρόστιμα καθημερινά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News