Ειδήσεις

Λύθηκε το μυστήριο με την αγοραπωλησία του... ξένου λιόφυτου

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες για τη λήξη του μυστηρίου, διευκρινίστηκε το τι πήγε λάθος.

Τέλος στο μυστήριο της αγοραπωλησίας του χωραφιού του στη Μεσαρά «εν αγνοία του»,  δίνει ο ιδιοκτήτης του, μετά τον πανικό που προκάλεσε στην οικογένεια του η παραπάνω είδηση.

«Οφείλω να ενημερώσω όλους όσοι ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας μου κι εκείνους που ενδεχόμενα θίχτηκαν από την καταγγελία μου» αναφέρει, «ότι ξεδιαλύναμε το μυστήριο καθώς χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας οικογενειακώς όταν μάθαμε ότι λιόφυτό μας πουλήθηκε και ότι ο ήδη φερόμενος αγοραστής εκτελούσε κι εργασίες καλλιέργειας σε αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι όταν πήγε στο χωριό του και στο χωράφι του προκειμένου να ποτίσει, ξαδέλφια, θείοι και συγχωριανοί τον ρωτούσαν γιατί πούλησε και πότε, καθώς ήδη «άλλος καλλιεργούσε» το δικό του.

Στη συνέχεια και με τη βοήθεια των ιδίων υπό το κράτος πανικού, έμαθε το όνομα του φερόμενου αγοραστή και τηλεφωνικά έμαθε τον «άλλο» ιδιοκτήτη, την προκαταβολή που έδωσε και τον άνθρωπο που του έδειξε το χωράφι τους.

Καμία παρανομία ή παρατυπία

Ακολούθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες και ώρες μέχρι τη λήξη του μυστηρίου εντός του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών καθώς οι διευκρινήσεις έδειξαν λάθος υπόδειξη χωραφιού κι όχι παρανομία ή παρατυπία.

«Έδειξαν το δικό μου λιόφυτο στον φερόμενο αγοραστή αντί το διπλανό» επισημαίνει με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

«Δεν υπήρξε τίποτα παράνομο ή παράτυπο από κανένα εμπλεκόμενο απλά δυσφορία κι εκνευρισμός απ' όλους μας» δηλώνει.

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

Σχόλια