Ειδήσεις

Ένας σκύλος... στ' άχυρα κι ένας ασυνείδητος οδηγός

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε επισκέπτες του νησιού από την Αθήνα πηγαίνοντας  στο Φραγκοκάστελο. Προπορευόταν στο δρόμο ένα αγροτικό αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου είχε "φροντίσει" να μεταφέρει στην καρότσα και πάνω σε... άχυρα ένα σκύλο!

Όπως συνηθίζεται, ακόμα και στους στενούς επαρχιακούς δρόμους αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες όσοι γνωρίζουν το δρόμο, αδιαφορώντας για τους επισκέπτες της Κρήτης που δεν είναι εξοικειωμένοι με το οδικό δίκτυο του νησιού. Με την τόση ταχύτητα λοιπόν, το κακό δεν άργησε να γίνει και σε μια απότομη στροφή, ο σκύλος έπεσε από το αγροτικό σε ένα χωράφι!

Ο οδηγός όχι μόνο δεν πτοήθηκε για να κατεβάσει, έστω και αργά, ταχύτητα, αλλά εγκατέλειψε επιτόπου το δύσμοιρο σκύλο, εξοργίζοντας τους επιβαίνοντες του πίσω οχήματος που μάς έστειλαν τις φωτογραφίες και ανέφεραν:

«Είχε ο αλήτης το σκυλί πάνω στα άχυρα κ πήγαινε τουλάχιστον με 100 στις στροφές. Το εκτόπισε σε κάποια φάση σε κάτι χωράφια κ έφυγε! Είμαι έξαλλη! Στρίψαμε σε ένα χωριό από εθνική οδό για Φραγκοκάστελο και μετά από 5 - 6 χλμ. ο δρόμος ήταν όλο στροφές και δεν άργησε το κακό να γίνει!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια