Ειδήσεις

Παραμένει στη Γαύδο η 8χρονη με σκωληκοειδίτιδα λόγω καιρού

Ώρες αγωνία περνούν οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού το οποίο νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας. Το Σάββατο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της μικρής στα Χανιά, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν.

Το 8χρονο κορίτσι όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Χανίων, παρουσιάζει εμφανή βελτίωση και έτσι δε χρειάζεται η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Στη Γαύδο βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από 3 αγροτικούς γιατρούς.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφ. Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλλίτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια