default-image

Σε συζητήσεις με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποδόσφαιρο
Σε συζητήσεις με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου ο Σουηδός επιθετικός να συνεχίσει στην ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

O 35χρονος Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, παραμένει ελεύθερος καθώς δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του. Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μάσιμο Μιραμπέλι, ν' άνοιξε εκ νέου την "πόρτα" της επιστροφής του στους "ροσονέρι", αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της αγγλικής ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν (όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του).

"Θέλει ακόμη να παίξει σε υψηλό επίπεδο, οπότε συζητούμε για την πιθανότητα να μείνει μαζί μας για το δεύτερο μισό της σεζόν. Αλλά, ξέρετε, είναι τραυματίας κι έχει ανάγκη να πάρει το χρόνο του για να επιστρέψει. Δεν είναι έτοιμος να παίξει αύριο. Δεν είναι κάτι επείγον, δεν είναι κάτι που πρέπει να ξέρεις εάν θα γίνει ή δεν θα γίνει", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News