default-image

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

Γυναίκα & παιδί
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 38ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς είναι γεγονός, ένας διαγωνισμός που έγινε θεσμός. Οι εγγραφές για δηλώσεις ξεκίνησαν για όσες κοπέλες το επιθυμούν, με τελική ευθεία τον Δεκέμβριο.

Έτσι, η εταιρία παραγωγής Cretanart Productions, προσκαλεί ανύπαντρες κοπέλες από 16 έως 26 ετών και που διαμένουν στην Κρήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, να ζήσουν την εμπειρία της όλης διαδικασίας και να κάνουν παράλληλα τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της λάμψης, της ομορφιάς και του θεάματος.  

Οι φιναλίστ που θα συμμετέχουν φέτος στο διαγωνισμό και θα επιλεγούν μέσα από τη διαδικασία casting, θα ακολουθήσουν μια εντατική προετοιμασία με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς από την Cristi Academy.

Η προετοιμασία αυτή θα διαρκέσει μέχρι το Δεκέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός για την ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2017.

Η λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News