default-image

Αναβαθμίζεται ξανά το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης"

Κρήτη
Αναβαθμίζεται ξανά το αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα και τον διοικητή της ΣΕΑΠ ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λιόντο είχε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στην Λότζια. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Στέλα Αρχοντάκη και στελέχη της πολεοδομίας.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την  αναβάθμιση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» , η οποία θα ξεκινήσει τους προσεχείς μήνες και θα αφορά, σε πρώτη φάση, την επέκταση των εγκαταστάσεων σε χώρο 3.000 τετραγωνικών μέτρων.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πλιάκα και τον κ. Λιόντο για την πορεία των διαδικασιών που αφορούν στην παραχώρηση 23 περίπου στρεμμάτων, σε δύο τμήματα, της  πρώην 126 Σμηναρχίας Μάχης,  από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μιας και διαφαίνεται ότι σύντομα θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η λειτουργική αναβάθμιση του αερολιμένα "Νίκος Καζαντζάκης" , μετά από δύο και πλέον χρόνια διαρκούς πίεσης από τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης» δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News