default-image

Στενάζει το αεροδρόμιο, έφτασαν δόκιμοι μα δεν αξιοποιούνται

Κρήτη
Στενάζει το αεροδρόμιο, έφτασαν δόκιμοι μα δεν αξιοποιούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχυμένες μόνο στα χαρτιά είναι οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτη που σηκώνουν το βάρος της τουριστικής περιόδου όπως τα τμήματα των αεροδρομίων και της Χερσονήσου, όπου οι δόκιμοι έφτασαν μεν, δεν μπορούν να αξιοποιηθούν δε με τρόπο ουσιαστικό και ωφέλιμο για την ενίσχυση των δυνατοτήτων των υπηρεσιών.

Το άκρως παράδοξο γεγονός αναδεικνύουν οι αντιδράσει των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., που έχουν ζητήσει παρέμβαση του αρχηγείου και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που όμως σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Αφού έκαναν το φετινό σχεδιασμό τους γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οι δόκιμοι δεν μπορούν να πληρωθούν πενθήμερα και νυχτερινά, και δε θα μπορούσαν να εργαστούν νυχτερινές ώρες, ούτε Σαββατοκύριακα.

Τον απόλυτο παραλογισμό επιβεβαιώνει η κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το οποίο στενάζει υπό το βάρος της ανάγκης ταχύτερης εξυπηρέτησης των χιλιάδων ταξιδιωτών που φτάνουν, είτε αναχωρούν τα Σαββατοκύριακα. Οι 25 δόκιμοι αξιοποιούνται στις πρωινές βάρδιες τις καθημερινές, οπότε η ροή αφίξεων - αναχωρήσεων είναι ουσιαστικά περιορισμένη και απόλυτα ελεγχόμενη.  

Οι ουρές αναμονής και ταλαιπωρίας των επιβατών στο αεροδρόμιο, τα δυσμενή σχόλια και οι επικρίσεις. δεν φαίνεται να προβληματίζουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Τόσο οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. όσο και ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου έχουν σπεύσει να ζητήσουν λύση, αλλά λύση δεν βλέπουν παρότι φτάσαμε στο μέσον της τουριστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News