default-image

ΒΟΑΚ & αεροδρόμιο στο επίκεντρο συνάντησης Κεφαλογιάννη-Αρναουτάκη

Κρήτη
ΒΟΑΚ & αεροδρόμιο στο επίκεντρο συνάντησης Κεφαλογιάννη-Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης και ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς και το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι ήταν τα θέματα, μεταξύ άλλων, που τέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης που πραγματοποίησαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαν. Κεφαλογιάννης.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα τα έργα που ενδυναμώνουν τους δύο πυλώνες ανάπτυξης της Κρήτης τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα και εμπεδώνουν και εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κρήτης.

Τόσο ο κ. Αρναουτάκης όσο και ο κ. Κεφαλογιαννης από την πλευρά του δεσμεύτηκαν ότι θα αξιοποιήσουν ολες τις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης του νησιού, καθώς η Κρήτη εξελίσσεται σε πόλο ξένων επενδύσεων αλλά και ενεργειακό κόμβο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τέλος και από τις δύο πλευρές διαπιστώθηκε η ανάγκη για στενότερη συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη της Κρήτης και την παραγωγική ανασυγκρότηση του νησιού μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News