Ειδήσεις

Θα κάνουν τη νύχτα, μέρα στην Αγία Πελαγία

Ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό αποτελούσε θέμα συζήτησης για το Δήμο Μαλεβιζίου ήταν η πραγματοποίηση διαγωνισμού για το έργο υποβρύχιου φωτισμού στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ορίστηκε ανάδοχος για το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 79.500 €.

Στο έργο περιλαμβάνεται την εγκατάσταση δικτύου υποβρυχίου φωτισμού στις δυο άκρες του κόλπου και σε απόσταση έως 50 μ. από την ακτή, με την τοποθέτηση 30 προβολέων LED σε βάθος από 0,5 έως 1 μ., οι οποίοι και θα φωτίζουν τις νύχτες τα βράχια, δίνοντας ένα αισθητικά πανέμορφο αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Ο γραφικός κόλπος της Αγίας Πελαγίας σε λίγο καιρό θα είναι ακόμα πιο όμορφος και ελκυστικός τα βράδια. Φωτίζουμε με υποβρύχιο φωτισμό τις δυο του πλευρές και αναδεικνύουμε το πολύ όμορφο τοπίο, αναβαθμίζουμε αισθητικά ολόκληρο τον κόλπο και προσθέτουμε άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην Αγία Πελαγία. Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον Δήμο μας σε χρόνο ρεκόρ, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική προβολή του Μαλεβιζίου διεθνώς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην τεχνική υπηρεσία, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

Σχόλια