default-image

Mεγάλη βραδιά στο Λονδίνο με Τσάκωνα και Αναστασάκη

Σπορ
Mεγάλη βραδιά στο Λονδίνο με Τσάκωνα και Αναστασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα αρχίζουν τα δυσκολα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου! Πολύ δύσκολο το έργο που θα έχει απόψε ο Λυκούργος Τσάκωνας. Συγκεκριμένα, στις 23:13 για την ακρίβεια θα επιχειρήσει να κάνει ένα... μικρό θαύμα παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό των 200μ. των ανδρών...

Ο  αθλητής του "Ελ. Βενιζέλου" Χανίων που προπονείται στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου θα αγωνιστεί στον 9ο διάδρομο της 3ης ημιτελικής σειράς όπου ξεχωρίζει το όνομα του Γουέιντ Βαν Νίκερκ αλλά και του χάλκινου Ολυμπιονίκη του Ρίο, Κριστοφ Λεμέτρ. Στην ίδια σειρά θα τρέξουν και ο Αμερικανός Αμίρ Γουέμπ με τον Ραμίλ Γκουλίεφ. Στον τελικό θα περάσουν οι δύο πρώτοι από κάθε σειρά και οι δύο καλύτερες επιδόσεις από τους αθλητές εκτός δυάδας. Ο καιρός δεν ευνοεί κανέναν καθώς αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο έχει 14 βαθμούς, βρέχει και θα συνεχίσει έτσι μέχρι και την ώρα που θα αγωνιστεί ο Έλληνας πρωταθλητής. To 2015 ο τελικός των 200μ. είχε κλείσει στο 20.10 (επιδοση) ενώ στο Ρίο,  στο 20.09.

Απόψε όμως και λίγο νωρίτερα από τον Τσάκωνα, στις 22:50, αγωνίζεται και ο Μιχάλης Αναστασάκης. Έχοντας τη 10η επίδοση από τους συμμετέχοντες, ο Χανιώτης σφυροβόλος θέλει και μπορεί να πάρει μία θέση στη 12αδα του τελικού.

Με το όριο να είναι στο 75.50μ. και τον αθλητή του Αλέξανδρου Παπαδημήτριου να έχει ρίξει φέτος 77.72μ. σε ένα ιδανικό σενάριο, η υπόθεση πρόκριση στο πιο ευρωπαϊκό από όλα τα αγωνίσματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα ήταν πολύ πιθανή. Άλλωστε πέρσι στο Άμστερνταμ ο Αναστασάκης ήταν 4ος.

Πηγή: www.sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News