default-image

Προσπάθησε να "εξαφανίσει" τα ναρκωτικά με γνωστό κόλπο

Κρήτη
Προσπάθησε να "εξαφανίσει" τα ναρκωτικά με γνωστό κόλπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν φτάσουν η αστυνομικοί στη σύλληψή ενός 31χρονου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, εκείνος χρησιμοποίησε ένα… κόλπο για να τη γλιτώσει. Τι έκανε; Κατάπιε την ποσότητα που είχε στην κατοχή του.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομία και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα κατηγορούμενα για την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ηλικίας 28, 31, 38, 41, 46, 49 ετών.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης ο 31χρονος φαίνεται πως συναντήθηκε με τον 28χρονο και τον 49χρονο προμηθεύοντας τους με ποσότητα ηρωίνης έναντι χρημάτων. Η ηρωίνη που θα έκανε χρήση ο 31χρονος από κοινού με τον 49χρονο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 46χρονος συναντήθηκε με τον 41χρονο και τον 38χρονο και προμήθευσε με ποσότητα ηρωίνης τον 41χρονο, έναντι συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Την εν λόγω ποσότητα θα έκαναν από κοινού χρήση ο 41χρονος με τον 38χρονο.

Εν συνεχεία, οι δύο τους ακινητοποιήθηκαν από την αστυνομία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες, συνολική ποσότητα ηρωίνης 4,58 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 94 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια του 31χρονου και του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

· 23,55 γραμμάρια ηρωίνης,

· 8,9 γραμμάρια κάνναβης,

· ηλεκτρονική ζυγαριά, με υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνεια της,

· 7 ναρκωτικά χάπια,

· μεταλλικό γουδί και ψαλίδι τα οποία έφεραν υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνεια τους, καθώς και πλήθος από νάιλον τμήματα,

· το χρηματικό ποσό των 2.280 ευρώ,

· πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ και

· 4 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News