default-image

Επίσημα στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς - Σηφάκης

Ποδόσφαιρο
Επίσημα στη Σάμσουνσπορ Σαμαράς - Σηφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νέα τους συμβόλαια υπέγραψαν στην Σάμσουνσπορ ο Γιώργος Σαμαρας και ο Μιχάλης Σηφάκης και έτσι είναι πλέον και επίσημα παίκτες της τούρκικης ομάδας, που εδρεύει στη Σαμψούντα του Πόντου, στα βόρεια παράλια της χώρας.

Μαζί με τους δύο πρώην Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν άλλα δύο αποκτήματα της Σάμσουνσπορ, ο Τυνήσιος Μοχάμεντ Λαρμπί και ο Ιβοριανός Νταβί Ανγκάν.

Μετά την επίσημη παρουσίαση, τα νέα αποκτήματα δείπνησαν με τη διοίκηση της Σάμσουνσπορ, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Ο Σηφάκης είναι γεννημένος στις 09/09/1984 και την τελευταία διετία ήταν στην Κόρτραϊκ (Βέλγιο). Παλαιότερα έχει παίξει σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη, Σαρλερουά, Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Με την Εθνική Ελλάδας έχει χριστεί 15 φορές διεθνής.

Ο Σαμαράς είναι γεννημένος στις 21/2/1985 και το περασμένο εξάμηνο ήταν στη Ρεάλ Σαραγόσα. Είχε προηγηθεί για 1,5 χρόνο η Ράγιο Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ παλαιότερα πέρασε από Χέρενφεϊν,Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αγωνιστεί 81 φορές και έχει σημειώσει 9 γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News