default-image

Νεκρός ο serial killer που σκότωνε γυναίκες & πωλούσε το κρέας τους

Κόσμος
Νεκρός ο serial killer που σκότωνε γυναίκες & πωλούσε το κρέας τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Μέριλαντ βρέθηκε ο Joe Metheny, ο serial killer, ο οποίος σκότωνε και να ακρωτηρίαζε γυναίκες, πουλώντας στη συνέχεια το κρέας τους σε σάντουιτς!

Ο 62χρονος  καταδικάστηκε το 1998 με την θανατική ποινή, αλλά αργότερα αυτή άλλαξε μετά από έφεση που ασκήθηκε, και έτσι καταδικάστηκε σε δις ισόβια.

Ο Metheny είχε καταδικαστεί για το θάνατο δύο γυναικών στη Βαλτιμόρη στα μέσα της δεκαετίας του '90, ενώ συνολικά φερόταν ως δολοφόνος 10 ανθρώπων.

Σε μία εξομολόγηση στη φυλακή είχε αναφέρει ότι η δολοφονική του μανία ξεκίνησε αφότου η γυναίκα του εθίστηκε στο κρακ και τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της τον 6χρονο γιο τους.

Είχε κατηγορηθεί επίσης για τη δολοφονία με τσεκούρι δύο αστέγων, ωστόσο οι κατηγορίες κατέρρευσαν ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων.

Το 1994 γνώρισε το ένα από τα θύματά του σε μπαρ και στη συνέχεια την πήγε σπίτι του, ένα μικρό τροχόσπιτο σε μία απομονωμένη περιοχή της Βαλτιμόρης. Αφού έκαναν σεξ την στραγγάλισε με ένα καλώδιο, την τεμάχισε και την έθαψε σε έναν αυτοσχέδιο τάφο. Τα ακρωτηριασμένα μέλη της βρέθηκαν αργότερα στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «Ήταν η αίσθηση της δύναμης που μου έδινε αυτό. Δεν ξέρω. Ήμουν ευάλωτος.  Δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία, πέρα από το ότι απλά μου άρεσε αυτό που έκανα. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω»»

Αν και ποτέ δεν αποδείχτηκε στο δικαστήριο, ο Metheny ομολόγησε πως αφού τεμάχισε τα πτώματα των δύο γυναικών, πούλησε το κρέας τους σε ένα πάγκο στο δρόμο, αποκαλώντας το «ιδιαίτερο κρέας».

«Γιατί όχι, είχαν πολύ ωραία γεύση. Το ανθρώπινο σώμα μοιάζει πολύ στη γεύση με το χοιρινό κρέας. Αν μάλιστα τα αναμείξεις, κανείς δεν θα καταλάβει την διαφορά», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά την διάρκεια της δίκης του.

Αφού δήλωσε ένοχος για τον φόνο των δυο γυναικών, ο Metheny παρακάλεσε τους ενόρκους για την θανατική ποινή, και πρόσθεσε:

«Οι λέξεις "συγγνώμη" και "λυπάμαι" δεν θα βγουν ποτέ από το στόμα μου γιατί θα ήταν ψέμα. Είμαι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πεθάνω για ο,τι έκανα, ώστε να με κρίνει ο Θεός και να με στείλει αιώνια στην κόλαση».

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News