default-image

Παχατουρίδης για Οικονόμου: «Γρήγορος και τεχνίτης»

Ποδόσφαιρο
Παχατουρίδης για Οικονόμου: «Γρήγορος και τεχνίτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Άγγελου Οικονόμου στον ΟΦΗ από τη Μπάγερν, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στη Γερμανία σε μικρή ηλικία με την οικογένεια του, καθώς ο πατέρας του, γυμναστής στο επάγγελμα, εργάστηκε εκεί.

Ένας από τους ανθρώπους που μπορεί να δώσει… συστάσεις για το νεαρό παίκτη, είναι ο άλλοτε Ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Κ19, Θοδωρής Παχατουρίδης. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την εικόνα που έχει από τον ποδοσφαιριστή, διευκρινίζοντας ότι η εικόνα που έχει από τον παίκτη προέρχεται από τα τότε παιχνίδια με Σλοβακία και Νορβηγία.

«Έχουν περάσει κάποια χρόνια, αλλά θυμάμαι ένα εξελίξιμο παιδί με ταλέντο. Πάντα βέβαια σε αυτές τις ηλικίες, εξαρτάται κυρίως από τους ίδιους τους παίκτες. Από την εικόνα που έχω, είναι τεχνίτης και αρκετά γρήγορος, αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν γνωρίζω την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει, αρκεί να εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ειδικά όταν πάρει το βάπτισμα του πυρός στο Γεντί Κουλέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παχατουρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News