default-image

Το "φαινόμενο" Γ. Χαρούλης, τι αποκαλύπτει ο ίδιος

Πολιτισμός
Το "φαινόμενο" Γ. Χαρούλης, τι αποκαλύπτει ο ίδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έναν ακόμη εξαιρετικά γεμάτο χειμώνα που περιλάμβανε live  εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι έναν υπέροχο δίσκο ("Ο δωδεκάλογος του γύφτου") ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στη Κρήτη την Τετάρτη 9 Αυγούστου, φίλοι και γνωστοί έχουν ραντεβού μαζί του στο Παγκρήτιο στάδιο!

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή το «κοπέλι από το Λασίθι», μίλησε στο δελτίο πολιτισμού του Ράδιο 9,84 και τη Μαίρη Καριωτάκη.

Αυθεντικός όπως πάντα, ξεκαθάρισε πως ο χαρακτηρισμός «φαινόμενο» που του αποδίδεται οφείλετε στο γεγονός πως «οι άνθρωποι στις πόλεις δεν ξέρουν τι θα πει φαινόμενο. Δεν ξέρουν πως φαινόμενα έχει μόνο η φύση γι αυτό και με λένε έτσι»!

Ο Γιάννης Χαρούλης, μίλησε για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, τον τρόπο που «έρχονται» οι ξένοι στις συναυλίες του αλλά και το πώς επιλέγει τι θα ερμηνεύσει.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και λαουτιέρης μοιράστηκε με το κοινό του Ράδιο984 και τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο κόσμο και υπογράμμισε πως η συναυλία στο παγκρήτιο θα ναι μια στιγμή μαγική, όπου χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν μαζί και θα «επικοινωνούν» μεταξύ τους με τη γλώσσα της μουσικής..

Ακούστε ολόκληρο το δελτίο πολιτισμού του Ράδιο984

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News