Ειδήσεις

Σοκ στη Χίο με τον ανθυπασπιστή που κρεμάστηκε στο σπίτι του

Δεν μπορεί να το πιστέψει η κοινωνία της Χίου, ότι ένας τόσο δραστήριος άνθρωπος, ένας σωστός οικογενειάρχης, που ουδέποτε είχε δημιουργήσει πρόβλημα στη μικρή κοινωνία της Ελάτας, έθεσε τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο, το απόγευμα του Σαββάτου.  

«Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος που δεν έδειξε ποτέ σημάδια ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Ήταν ενεργό μέλος εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας, πάντα βοηθούσε σε οποιαδήποτε διοργάνωση του χωριού. Με τη γυναίκα του εγκαταστάθηκαν εδώ πριν 8 περίπου χρόνια, όταν πήρε μετάθεση από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχε ακουστεί ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα είτε οικονομικό, είτε επαγγελματικό», ανέφεραν σοκαρισμένοι στο politischios.gr.

Τον 44χρονο, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη για νεκροψία - νεκροτομή, εντόπισε κρεμασμένο στο σπίτι του από την πόρτα της κουζίνας ο 15χρονος γιος του. Λίγη ώρα πριν προβεί το απονενοημένο διάβημα, είχε στείλε μήνυμα στη σύζυγό του το οποίο έγραφε: «κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά».

Η Αστυνομία πάντως, σύμφωνα με το politischios.gr, συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποκαλύψει τα αίτια που οδήγησαν τον 44χρονο στην αυτοκτονία, με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας να έχει κλείσει οριστικά.

Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας 3 αγοριών, 15, 11 και 8 ετών.

Σχόλια