default-image

Παρκάρισμα για γέλια και για κλάματα στο κέντρο - photo

Κρήτη
Παρκάρισμα για γέλια και για κλάματα στο κέντρο - photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν το κέντρο του Ηρακλείου γίνεται μαρτύριο για τον οδηγό, τότε αυτός επιλέγει να παρκάρει το όχημά του… όπου βρει. Και όταν λέμε «όπου βρει», δυστυχώς το εννοούμε.

Οι εικόνες από παράνομο παρκάρισμα πάνω σε διαβάσεις πεζών, σε θέσεις αναπήρων και όπου αλλού το βάζει ανθρώπινος νους, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Είναι γνωστό πως το Ηράκλειο δεν ενδείκνυται για να παρκάρει κανείς το αυτοκίνητο, ή ακόμα και το μηχανάκι του. Ωστόσο και οι κάτοικοι, όσο δυσκολεύονται να βρουν parking, άλλο τόσο παρκάρουν σε σημεία που δεν επιτρέπεται η στάθμευση.

Αυτή τη φορά η εικόνα από ένα παρκάρισμα σε… λάθος σημείο, έρχεται και πάλι από το κέντρο της πόλης, διαφέρει όμως σε κάτι.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει αφήσει το όχημα του σε… δημοτικό parking για δίκυκλα. Ένα parking που βρίσκεται σε δρόμο κάτω από γνωστή αλυσίδα fast food.

Ένα… διαφορετικό παρκάρισμα στην πόλη του Ηρακλείου που προκαλεί κλαυσίγελο και αποδεικνύει πως… όταν ο οδηγός θέλει να παρκάρει, θα παρκάρει όπου βρει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News