default-image

Τι λέει ο Αρναουτάκης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης στις Μοίρες

Κρήτη
Τι λέει ο Αρναουτάκης για το Σταθμό Μεταφόρτωσης στις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στις Μοίρες ο Περιφέρειάρχης Κρήτης.

Οι εικόνες που αποκάλυψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Παρασκευής η ΚΡΗΤΗ TV,  προκάλεσαν την αντίδραση του Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει ότι Δήμοι, όπως αυτός της Φαιστού, των οποίων τα απορρίμματα του καταλήγουν στους Πέρα Γαλήνους, θα πρέπει οι ίδιοι να φροντίζουν να τηρούν περιβαλλοντικούς  και υγειονομικούς όρους χαρακτηρίζοντας την εικόνα απαράδεκτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ

Και όλα αυτά ενώ οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία για την υγειονομική βόμβα που υπάρχει δίπλα στα σπίτια και τις καλλιέργειες τους.

Με τα δύο έγγραφα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης να βρίσκονται στα συρτάρια από το 2016 η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη, όχι μόνο σύμφωνα με τη κοινή λογική, αλλά και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες.

Οι εξελίξεις γύρω από την τύχη του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων αναμένονται άμεσες μετά και την δέσμευση Αρναουτάκη για άμεση επικοινωνία με το Δήμαρχο Φαιστού  Γιώργο Αρμουτάκη, αλλά και υπό το βάρος των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας και κυρίως όσων οι καλλιέργειες βρίσκονται πλησίον του σταθμού.

Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News