default-image

Τραγικό τροχαίο: Νεκρός 42χρονος 500 μέτρα πριν το σπίτι του

Κρήτη
Τραγικό τροχαίο: Νεκρός 42χρονος 500 μέτρα πριν το σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

42χρονος έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα πριν το σπίτι του στις 6 τα ξημερώματα, στην βόρεια είσοδο της Ιεράπετρας από τον Άγιο Νικόλαο.

Οι περίοικοι στην περιοχή Ελαιοδεξαμενές ξύπνησαν έντρομοι στις 6 το πρωί όταν άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο από σύγκρουση αυτοκινήτων. Πετάχτηκαν από τα κρεββάτια τους και είδαν ένα ΙΧ επιβατικό με κατεύθυνση την Ιεράπετρα να έχει συγκρουστεί με δύο σταθμευμένα οχήματα και στη θέση του οδηγού να βρίσκεται θανάσιμα τραυματισμένος ο 42χρονος οδηγός του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΙΔΑΚΙ

Αμέσως ειδοποίησαν την Τροχαία, το ΕΚΑΒ αλλά και την Πυροσβεστική υπηρεσία Ιεράπετρας. Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν καθώς από τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος πάνω στα σταθμευμένα ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η παραλαβή του από το ΕΚΑΒ. Οι δύο άντρες της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν μισή ώρα ώστε να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το όχημα προκειμένου να παραληφθεί από το ασθενοφόρο. Οι διασώστες ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα καθώς ο άντρας είχε ήδη καταλήξει.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άντρας επέστρεφε από κρητικό γλέντι στο Πάνω Χωριό, και ο θάνατος τον βρήκε λίγα μέτρα πριν από το σπίτι του. Η Τροχαία Ιεράπετρας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΠΑΡΑΖ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΗΧΑΝΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News