Ειδήσεις

Απέκτησε Θανάση Παπατόλιο ο ΟΦΗ

Ένα από τα τελευταία κομμάτια του μεταγραφικού παζλ προστέθηκε σήμερα στον ΟΦΗ, με την απόκτηση του 23χρονου μέσου Θανάση Παπατόλιο, o οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8.
 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τη Football League, καθώς τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Αχαρναϊκό, ενώ ήταν και αρχηγός της ομάδας του Μενιδίου. Είναι ένας παίκτης με παρόν και μέλλον, που θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.
 

Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1994 στην Κατερίνη και αγωνίστηκε και στον Πιερικό, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.
 

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ανέφερε ότι:
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη, που μου δείχνουν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω.
 

Ο στόχος είναι κοινός για όλους μας, για  να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Μακάρι να έχουμε όλοι υγεία και ο στόχος θα επιτευχθεί. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Β’ Εθνική. Έχει αποδειχθεί ότι δεν παίζουν μόνο τα ονόματα μπάλα.
 

Όλοι με τον ΟΦΗ θα δίνουν το 101%. Θα είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι. Και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Σχόλια