Ειδήσεις

Έκανε "φτερά" το κινητό του παρόλο που βρήκε το στίγμα του

Σε απόγνωση βρίσκεται 32χρονος που έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης το κινητό του, την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή του στο Ηράκλειο.

Σε απόγνωση βρίσκεται 32χρονος που  έχασε τα ξημερώματα της Πέμπτης το κινητό του, την ώρα που οδηγούσε τη μηχανή του στο Ηράκλειο και ενώ κατευθυνόταν από την παραλιακή Ηρακλείου στη συνοικία των Πατελών.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι έχει χάσει το κινητό του, περίπου 3 ώρες μετά: Αμέσως έκανε την επίμαχη διαδρομή από την παραλιακή στις Πατέλες, αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το κινητό του.

Ο 32χρονος απευθύνθηκε στην Αστυνομία: Εκεί, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο neakriti.gr- τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να περάσουν 15 μέρες πριν δηλώσει την κλοπή του κινητού του.

Έλα όμως που η τεχνολογία βοηθάει και ο ίδιος, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή google android find, φέρεται να βρήκε το στίγμα, όπου βρισκόταν το κινητό του, τελευταία φορά. Ενημέρωσε, λοιπόν, τους αστυνομικούς ότι η εφαρμογή του «δείχνει» ότι η συσκευή του βρίσκεται κάπου στην περιοχή της Κηπούπολης.  Στη συνέχεια απευθύνθηκε, στην Αστυνομία, την οποία ενημέρωσε μάλιστα για το πού φέρεται να βρισκόταν το κινητό του, τουλάχιστον όσο ήταν ακόμη ανοιχτό.

Ωστόσο, όπως μας είπε ο ίδιος, οι αστυνομικοί επανέλαβαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να περάσουν δύο εβδομάδες. Έτσι, έκανε δήλωση απώλειας, όπως του είπαν οι αστυνομικοί και μετά την παρέλευση δύο εβδομάδων, θα πρέπει να κάνει και δήλωση κλοπής.

Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο μάρκας XIAOMI REDMI NOTE 3.

Σχόλια