default-image

Ο Βασιλειάδης υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πάλη

Σπορ
Ο Βασιλειάδης υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποδέχτηκε τους αθλητές της πάλης που κατέκτησαν μετάλλια στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Τι ανέφερε στις δηλώσεις του.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους αθλητές της πάλης που κατέκτησαν μετάλλια στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Ο υφυπουργός έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά την πάλη, τόσο για τις επιτυχίες που είχαν τα παιδιά, όσο και για την ιστορία του αθλήματος.

Εκτός από τα εθιμοτυπικά, ο κ. Βασιλειάδης συζήτησε για περισσότερο από μία ώρα με τους εκπρόσωπους της ομοσπονδίας. Ακουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία και κυρίως οι αθλητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνάντηση βρέθηκαν οι μεταλλιούχοι Γιώργος Πιλίδης (χρυσό στο Ευρωπαϊκό Παίδων), Ηλίας Παγκαλίδης (χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Παίδων), Μαρία Πρεβολαράκη (χάλκινο στο Ευρωπαϊκό γυναικών) με τους προπονητές τους, Γιάννη Παγκαλίδη, Αμιράν Καρντάνοφ, Μόισεν Παριγιέι, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΛΟΠ, Δημήτρη Τραμπάκουλα, και τον Ολυμπιονίκη Κώστα Θάνο.

Στο καλωσόρισμα των αθλητών ο κ. Βασιλειάδης τόνισε: "Καλωσορίζω στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τους αθλητές, τους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που η ελληνική πάλη δείχνει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να αποκτά ξανά τη θέση που της αρμόζει στον ελληνικό αθλητισμό.

Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το κλασικότερο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων από την Αρχαιότητα ως σήμερα. Η δουλειά που γίνεται στην Ομοσπονδία έχει αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα, καθώς έρχεται μία νέα φουρνιά αθλητών που θα φέρει ξανά την ελληνική πάλη στο διεθνές προσκήνιο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι επιτυχίες έρχονται σε συνθήκες δύσκολες για όλη την κοινωνία και τις αθλητικές Ομοσπονδίες, με δεδομένη την έλλειψη ρευστότητας και την περιορισμένη χρηματοδότηση.

Σήμερα, λοιπόν, δεν θέλουμε μόνο να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, αλλά και να σχεδιάσουμε μαζί το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής ακούγοντας τις δικές τους θέσεις για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς ως Πολιτεία.

Ευχαριστώ τα παιδιά για την τιμή που κάνουν στην πατρίδα μας, τους ήρωες προπονητές τους που κατορθώνουν να βγάζουν αθλητές σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και φυσικά την Ομοσπονδία. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, στον βαθμό που μπορούμε και με τον τρόπο που έχουμε".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News