default-image

«Σαφάρι» και στο εξωτερικό για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
«Σαφάρι» και στο εξωτερικό για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ στο μεταγραφικό «παζάρι» είναι αυτές που ουσιαστικά θα ολοκληρώσουν το «προφίλ» της ομάδας. Δύο ή τρεις προσθήκες, κυρίως για τη μεσαία γραμμή, όπου εντοπίζονται τα κενά και στόχος είναι να ανεβάσουν τον πήχη της ποιότητας.

 

 

Ανασταλτικός χαφ, μέσος με περισσότερες δημιουργικές ικανότητες (8αρι) και ίσως ένα ακόμη 6αρι (το ιδανικό θα ήταν να αγωνίζεται και ως στόπερ), είναι αυτή οι περιπτώσεις που εξετάζονται.

 

 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η λίστα είναι υπό διαμόρφωση ως ένα βαθμό, γιατί από την άλλη υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα στην ομάδα του Ηρακλείου κρατούν «ζεστή» την υπόθεση του Γρηγόρη Μάκου, όμως δε μπορούν να περιμένουν πάρα πολύ. Βέβαια, με την επιστροφή του προέδρου Φώτη Τσάλου απόψε από την Αθήνα, θα γίνει μια σύσκεψη με το τεχνικό τιμ, που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις.

 

 

Θα πρέπει να κρατήσουμε, ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Νίκος Παπαδόπουλος «σκανάρει» αρκετές περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό. Γίνεται μια συνολική αξιολόγηση και δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θέλει οι τελικές επιλογές να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή. Η προσπάθεια των επόμενων ημερών θα επικεντρωθεί, ώστε κάποια από τα επόμενα αποκτήματα να ενσωματωθεί με την ομάδα στο Καρπενήσι και να προλάβει κάποιο από τα φιλικά.

 

 

Σε ρυθμούς… αναχώρησης

 

 

Οι τελευταίες προπονήσεις επί ηρακλειώτικου εδάφους θα γίνουν σήμερα και αύριο για τον ΟΦΗ, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αναχώρηση της αποστολής στο Καρπενήσι. Εκεί θα γίνει από τις 7 ως τις 19 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

 

Το ταξίδι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή, ενώ στην πόλη της Ευρυτανίας θα ξεκινήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα το «μοντάρισμα» της ομάδας για τη νέα χρονιά. Αυτό θα συμβεί και μέσω των φιλικών αγώνων που έχουν προγραμματιστεί με την Παναχαική (9/8), τα Τρίκαλα (12/8) και τον Κισσαμικό (16/8).

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News