default-image

Με Ριέκα ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποδόσφαιρο
Με Ριέκα ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Κροατίας, Ριέκα θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, για να προκριθεί στους "χρυσοφόρους" ομίλους.

Μπορεί η κροατική ομάδα να χρίστηκε Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της μόλις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη η αποστολή την οποία καλείται πλέον να βγάλει εις πέρας η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι σε αυτό τον τελευταίο γύρο των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα μπορούσαν να... παραμείνουν κάπως πιο χαλαροί, όμως η Ριέκα είναι αντίπαλος που πρέπει να κρατήσει στην πρίζα τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ που πανηγύρισε σημαντική πρόκριση εις βάρος της Βιτορούλ, κληρώθηκε να κοντραριστεί με τη Σλάβια Πράγας, ενώ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Νάπολι - Νις και Χόφενχαϊμ - Λίβερπουλ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιστρέψει στην Ιταλία ως μέλος της γαλλικής ομάδας που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, ενώ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στη Γερμανία.

Στις 15-16 τα πρώτα ματς των play-offs, μια εβδομάδα αργότερα (22-23) οι επαναληπτικοί. Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό όπως προέκυψε από την κληρωτίδα...

Τα ζευγάρια των play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ

Καραμπάκ – Κοπεγχάγη

ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας

Ολυμπιακός – Ριέκα

Σέλτικ – Αστάνα

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μάριμπορ

Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη

Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νάπολι – Νις

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Στεάουα Βουκουρεστίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News