Ειδήσεις

Υπέκυψε τελικά ο ιερομόναχος που είχε πέσει θύμα καύσωνα

Ο 40χρονος μετά από πολύημερη νοσηλεία στην εντατική του Βενιζελείου δεν τα κατάφερε , αφήνοντας τα μεσάνυχτα την τελευταία του πνοή.

Θλίψη στην εκκλησιαστική κοινότητα της Κρήτης αφού τα μεσάνυχτα «έσβησε» ο ιερομόναχος της Μονής Αγκαράθου που είχε πέσει «θύμα» του φονικού καύσωνα με τους δύο νεκρούς στην Κρήτη στις αρχές Ιουλίου.

Το περιστατικό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ,τους ανθρώπους από τον χώρο της εκκλησίας , τους πιστούς αλλά και όλους όσοι τον ήξεραν και σίγουρα έχουν να πουν μία καλή κουβέντα για τον 40χρονο εφημέριο του χωριού Γάλυπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΟΝΑΧΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Ο π. Τίτος Πατρικαλάκης που εκτός των άλλων αντιμετώπιζε και πολυοργανικά προβλήματα, νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη μην αφήνοντας περιθώρια αισιοδοξίας στους δικούς του ανθρώπους.  

Τελικά το νήμα της ζωή του κόπηκε τη νύχτα που πέρασε, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό των νεκρών λόγω του φονικού καύσωνα στην Κρήτη στους 3.

Το ύστατο χαίρε θα το πουν αύριο οι δικοί του άνθρωποι που θα συνοδεύσουν τον ιερομόναχο στην τελευταία του κατοικία ενώ η κηδεία του θα γίνει στην Μονή  Αγκαράθου στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια