default-image

Τα ναρκωτικά τους οδήγησαν στη... σύλληψη

Κρήτη
Τα ναρκωτικά τους οδήγησαν στη... σύλληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύλληψη έξι συνολικά ατόμων πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχεθήκαν μεταξύ άλλων, περισσότερα από 25 γραμμάρια ηρωίνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και χρήματα.

Συγκεκριμένα, τρεις ντόπιοι άντρες ηλικίας 36, 39 και 32 ετών, κατηγορούμενοι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, ενώ άλλα τρία άτομα ηλικίας 37, 51 και 24 ετών εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε χθες (03.08.2017) το μεσημέρι, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος και ο 39χρονος προμήθευσαν τον 37χρονο ποσότητα ηρωίνης, ενώ ο 32χρονος αφού επιβίβασε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τον 39χρονο και τον 24χρονο, συναντήθηκε με τον 51χρονο και τον προμήθευσε ναρκωτική ουσία.

Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν ο 51χρονος, ο 32χρονος και ο 24χρονος όπου στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 77 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό, των ενενήντα πέντε (95) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κοινή οικία του 36χρονου και του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

· 25,6 γραμμάρια ηρωίνης,

· 8,9 γραμμάρια κάνναβης,

· 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές,

· 17 ναρκωτικά χάπια,

· πλακίδιο, μαχαίρι και ψαλίδι τα οποία έφεραν υπολείμματα ηρωίνης στην επιφάνεια τους, καθώς και πλήθος από νάιλον τμήματα, τα οποία προοριζόταν για αυτοσχέδιες συσκευασίες δόσεων,

· το χρηματικό ποσό των 4.015 ευρώ και 24 δολαρίων και

· κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News