default-image

Ανάβυσσος: Με εγκαύματα σε νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες

Ανάβυσσος: Με εγκαύματα σε νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες

Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Ανάβυσσο, διακομίστηκαν πριν από λίγο με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Παράλληλα, από τη φωτιά έχουν κάηκαν δύο οχήματα και έχει καταστραφεί ολοσχερώς και μία οικία, ενώ μία άλλη υπέστη σοβαρές ζημιές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η εκπρόσωπός της Σταυρούλα Μαλλίρη, δεν έχει ενημερωθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, για ζημιές σε οικίες.

Όπως είπε ακόμη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η κ.Μαλλίρη, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, ενώ πρόσθεσε πως η Πυροσβεστική δεν ζήτησε εκκένωση οικισμών της περιοχής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μαζί με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Καπέλιο, επισκέπτονται αυτήν την ώρα το 251 Γενικό Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τριών πυροσβεστών που τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά στην Ανάβυσσο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήεων, ο ένας πυροσβέστες φέρει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, ο δεύτερος στο αυτί και το στέρνο και ο τρίτος στο πρόσωπο.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αναβύσσου, από το τμήμα της λεωφόρου Καλυβίων μέχρι την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δύσκολη προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να ελέγξουν την πυρκαγιά, αφού εκτός από τις φλόγες έχουν να αντιμετωπίσουν και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 21 ατόμων, 12 οχήματα ΟΤΑ και 2 ελικόπτερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News